Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica Posebna znanja
Uspješan intervju za posao Ispis E-mail

Što vam donosi edukacija "Uspješan intervju za posao"?

Naš je cilj uputiti vas u sve tajne razgovora za posao - što činiti, a što nikako ne, kako se predstaviti, što izbjegavati, a što naglasiti. Kao i životopisom, intervjuom za posao prodajete ono najvažnije – sebe. Želite dobiti taj posao, želite ostaviti dobar prvi dojam, želite se predstaviti u najboljem svjetlu. Kako to najbolje učiniti, što vas sve očekuje na razgovoru za posao i kako izbjeći fatalne pogreške, naučite na primjerima stručnjaka koji u vrlo kratkom vremenu znaju procijeniti jeste li upravo vi kandidat kojeg traže. Ne zavaravajte se svojim bogatim životopisom, dodatnim edukacijama i komunikacijskim vještinama koje su do sada svi hvalili – sve vaše vještine možda odlične, ali takvima ih trebate predstaviti i osobi s kojom razgovarate o poslu.

Nerijetko ćete čuti da intervju za posao nije ni važan ako poznajete prave ljude na pravim mjestima. Možda i jest tako, ali za vrlo mali broj kandidata. Većina nas je na otvorenom tržištu na kojem vrijede i tržišna pravila – poslodavci žele najbolje zaposlenike koji će najviše pridonijeti njihovom poslovanju. Da biste se našli među tim probranim zaposlenicima, važna su vaša znanja, sposobnosti i vještine, ali i način na koji ćete ih predstaviti potencijalnom (budućem) poslodavcu. Pripremamo li se za intervju, makar i manje od pet minuta, mogućnost da dobijemo posao povećava se za dvadeset posto, pokazuju novija istraživanja među poslodavcima u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj.

Znanja, vještine i sposobnosti koje se stječu ovom edukacijom

Znanja i vještine


Znanja:
Kakvi intervjui za posao postoje. Najčešća pitanja na intervjuu. Kako odgovoriti na pitanja tijekom intervjua. Zašto je dobra priprema za intervju važna. Najčešće pogreške na razgovoru za posao i kako ih izbjeći.

Vještine:

Primijeniti naputke za ponašanje prije, tijekom i nakon intervjua.

Ishodi

Biti sposoban:

  • razlikovati vrste intervjua

  • predvidjeti tijek intervjua i prilagoditi mu se

  • jasno odgovarati i navesti primjere

  • neverbalnu komunikaciju uskladiti s verbalnom

  • primijeniti upute za pripremu i tijek intervjua


Odlučite li da će vam znanje stečeno u online edukaciji “Uspješan intervju za posao” i uvjerenje koje ćete dobiti položite li tečaj biti korisni:

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas