Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica O edukacijama Pojedinačne edukacije Osobne vještine Osobna motivacija - naša pokretačka snaga
Osobna motivacija - naša pokretačka snaga Ispis E-mail

Što vam donosi edukacija "Osobna motivacija - naša pokretačka snaga"?

 

Koliko smo se puta u životu našli u situaciji da se jednostavno ne možemo pokrenuti, motivacija nam je na nuli, a mi u totalnoj minus fazi. Bespomoćni, bezvoljni, ne znamo kako dalje, doslovno vapimo za nekim spasonosnim rješenjem, da nam netko otkrije tu čarobnu formulu. Nažalost, čarobne formule nema, ali zato postoje mnogi praktični i korisni savjeti koji mogu pomoći da se polako, ali sigurno izvučemo iz tih, naoko bezizlaznih situacija. Nitko to ne može učiniti umjesto nas, no moramo biti svjesni da negdje duboko u nama postoji snaga koju treba izvući i iskoristiti je na pravi način.

Motivacija je nešto što nam treba na dnevnoj bazi, baš kako je rekao vrhunski predavač o motivaciji i autor brojnih bestselera Zig Ziglar: "Ljudi često kažu da motivacija nije dugotrajna. Pa nije niti kupanje – zato to preporučujemo svakodnevno."

Motivacija je upravo ta pokretačka snaga koja vam omogućuje da postignete svoje zadane ciljeve i da idete putem ostvarenja onoga što želite u svojem životu.

Kako razviti osobnu motivaciju?

Znanja, vještine i sposobnosti koje se stječu ovom edukacijom

Znanja i vještine


Znanja:
Što je osobna motivacija. Kako razvijati vlastitu motivaciju. Zašto dolazi do gubitka samomotivacije. Utjecaj samopoštovanja na samomotivaciju. Ključni čimbenici samomotivacije. Samopouzdanje. Osobni ciljevi. Pozitivno gledanje. Utjecaj okruženja. Samomotivacija kod mladih..

Vještine:

Primijeniti alate za razvijanje vlastite motivacije. Primijeniti korake za prevladavanje niskog samopoštovanja. Primijeniti vježbe za savladavanje studija.
 
Ishodi

Biti sposoban:

  • razumjeti sustav ljudskih potreba
  • razumjeti tipove motivacije i prepreke za samomotivaciju
  • razvijati kontinuirano vlastitu motivaciju

  • istražiti i protumačiti uzroke gubitka samomotivacije

  • pojačati vlastito samopouzdanje i povećati snagu volje

  • prepoznati uzroke niskog samopoštovanja

  • prevladati nisko samopoštovanje


Smatrate li da će vam znanje stečeno u online edukaciji “Osobna motivacija - naša pokretačka snaga” i uvjerenje koje ćete dobiti položite li tečaj biti korisni:

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas